Mama's Momentje - cursussen en begeleiding voor (aanstaande) Mama's 

Ervaringen met Mama's Momentje

Recensies

37 berichten op 8 pagina's
Maaike Kalsbeek
07-06-23 21:54:15
Via een review ben ik terecht gekomen bij Rebecca Welvaadt van Mama’s Momentje. Inmiddels heb ik bijna alles wat Rebecca qua diensten aanbiedt geprobeerd: Zwanger Fit, Privé Zwangerschapscursus, huur Tens en Bevalbad, Rebecca als Doula en ook nog een Draagconsult. Ik ben over alles zo ontzettend blij en tevreden!

Eerst ben ik gestart met Zwanger Fit, samen sporten met een leuke club meiden in hetzelfde schuitje, hoe gezellig is dat! Rebecca geeft ontzettend leuk les. Iedereen kan meedoen, je traint op je eigen niveau en alle lessen zijn erop gericht om je sterk te maken of houden tijdens je zwangerschap, bevalling, maar ook daarna.

Ik ken niemand die meer angst voor een bevalling had dan ik… Kennis is macht, dus daarom ook de privé zwangerschapscursus bij Rebecca geboekt. Ze komt 3 avonden bij je thuis en samen neem je de bevalling stap voor stap door. De leuke, maar zeker ook de minder leuke dingen. Hierdoor zijn wij, op het moment zelf, nooit voor verrassingen komen te staan. De cursus is ontzettend leerzaam en informatief en absoluut niet saai. Het heeft mij echt ontzettend geholpen tijdens de bevalling, omdat ik wist wat ik kon verwachten.

Samen met mijn vriend hebben we er ook voor gekozen om Rebecca ook als doula bij onze bevalling te hebben. Het gaf ons nog meer zekerheid en vooral veel rust naarmate de zwangerschap vorderde. Rebecca is een heerlijk persoon om om je heen te hebben: ze is betrouwbaar, eerlijk, verkoopt geen onzin en maakt dingen niet mooier of slechter dan ze zijn. Ze is gewoon een professional pur sang!
Maaike Kalsbeek
07-06-23 21:53:12
Wat ben ik blij dat zij bij onze bevalling is geweest! Ik kan terugkijken op een prachtige, relaxte thuisbevalling in bad, waarbij Rebecca onze steun en toeverlaat was. Zelfs toen ik na de bevalling nog naar het ziekenhuis moest, omdat mijn placenta niet kwam, was ik heel rustig. Omdat deze situatie al besproken was tijdens de cursus en ik wist dat dit kon gebeuren. Als ik van niks had geweten, dan was ik op dat moment best wel in paniek geraakt of had ik er misschien een vervelend gevoel aan overgehouden. En dan gaat Rebecca ook nog mee naar het ziekenhuis en begeleidt vriend en pasgeboren zoon. Mijn vriend heeft dit als zeer prettig ervaren, want tjsa, het is toch best spannend om met een pasgeboren baby in de auto naar het ziekenhuis te rijden! Dus mocht je nog twijfelen om Rebecca als doula in te schakelen, niet twijfelen, gewoon doen, je gaat er echt geen spijt van krijgen en het is het meer dan waard!

Last, but not least, kan ik ook het draagconsult van harte aanbevelen! Tip: koop nog geen draagdoek of draagzak vooraf, want Rebecca heeft zoveel draagdoeken bij zich als voorbeeld, dan kun je beter na het consult iets aanschaffen, zodat je weet wat bij je past en wat fijn draagt voor je kleintje.

Inmiddels zijn we bijna 8 weken verder en zal ik mij gaan aansluiten bij de Mama Fit lessen van Rebecca. Heel veel zin om weer te gaan sporten, lekker buiten, even een momentje voor mezelf!

Nogmaals bedankt voor alles Rebecca! Keep up the good work! :)
Nielja Bunt
08-04-23 19:00:45
Na mijn zwangerschap wou ik graag weer sporten en zo doende ben ik begonnen bij mama's momentje. Dit heb ik iedere week met veel plezier gedaan! De lessen zijn altijd erg gezellig en voor ieder wat wils. Ik vond het fijn om zo meer mijn kracht terug te krijgen na de zwangerschap.

Tijdens het sporten kwam ik er eigenlijk pas achter wat een ruim aanbod Rebecca heeft, daarom ben ik zeker van plan om in de toekomst ook voor andere dingen terug te komen! Voor nu wil ik je heel erg bedanken en tot ziens💕
Marianne Koehoorn-Hoefnagel
29-03-23 19:31:06
We hebben de zwangerschapscursus bij Rebecca gevolgd, ze gaf enorm veel info waardoor wij naar ons idee op alle gebieden van de bevalling voorbereid werden. Ze doet dit met humor en kunde!! Echt een aanrader!
Marjon
20-03-23 15:14:10
In voorbereiding op de komst van ons eerste kindje heeft Rebecca ons als Doula bijgestaan. In eerste instantie dacht ik dat ik als nuchtere Hollander best wel zelf kon bedenken hoe ik zou willen bevallen. Totdat ik door alle verhalen, boeken en informatie niet zo goed meer wist wat ik zelf nu wilde. Na het volgen van de zwangerschapscursus en het doula-traject ben ik daar heel anders over gaan denken. Wat is het fijn om samen met een professional je eigen ideale beval situatie te bespreken. Ik gun iedereen zo’n traject en een Rebecca-doula! Een bevalling kun je niet regisseren en in de praktijk weet je nooit hoe het gaat lopen, maar je kunt ‘m wel goed voorbereiden. Dat heeft zoveel rust en duidelijkheid gegeven voor ons, maar ook voor de verloskundige.
Samen hebben we nagedacht over welke opties er zijn qua thuis- of ziekenhuisbevalling welke daarvan bij ons pasten. Dit hebben we vastgelegd in ons bevalplan. Door het traject met Rebecca gingen mijn partner en ik met veel vertrouwen de bevalling in. Ik kon hierdoor heel gemakkelijk in mijn ‘bevalbubbel’ komen. Vol vertrouwen wist ik dat onze belangen werden behartigd en dat ik geen moeilijke keuzes hoefde te maken tijdens de bevalling, omdat onze wensen al vast lagen. Onze bevalling is precies zo gelopen zoals we in het bevalplan hebben vastgelegd. In de praktijk ben je daar natuurlijk nooit van verzekerd, maar de voorbereiding heeft er in elk geval voor gezorgd dat ik mij volledig kon focussen op misschien wel het meest ‘grootse’ wat ik in mijn leven gedaan heb. Rebecca heeft mij en mijn partner zo goed ondersteund. Ik ben heel blij met haar kennis, humor, eerlijkheid en duidelijkheid in het traject. Echt een aanvulling op ons beval-team 😊!
Mocht je twijfelen of jij als nuchtere Hollandse iets zou kunnen hebben aan een Doula; bel Rebecca. Je krijgt daar echt geen spijt van!
Tonen: 5  10   20